Koningschieten Concordia 2018
Op zaterdag 16 juni werd het jaarlijkse koningschieten bij handboogsportvereniging Concordia Zeeland geschoten. Onder leiding van keizer Corné van Summeren werden 2 series van 25 pijlen geschoten op een afstand van 25 meter. Bijzonder aan het koningschieten is dat de schutters niet weten wat ze hebben geschoten, de punten worden geteld door de baancommissarissen. De uitslag werd pas na de wedstrijd bekend gemaakt. Erg spannend was de strijd om het koningschap, er was een gelijke stand waarna het aantal geschoten rozen het verschil maakte tussen de koning en prins.
Koning: Mark van Tiel (463 punten met 23 rozen)
Prins: Marcel van Hout (463 punten met 22 rozen)
Ridder: Jan Lemmers (445 punten)
Schildknaap: Luca Derks (387 punten)
Page: Ties Bergmans (166 punten)
Koning compound: Maurice Platenburg (468 punten)
Schildknaap compound Melissa Platenburg (443 punten)
Een leuke verrassing was de uitreiking van de rozenprijs, mogelijk gemaakt door erelid Tijs Logtens. Concordia kampioenen Saskia de Klijn, Jan Lemmers en Melissa Platenburg werden in het zonnetje gezet voor hun prestaties in seizoen 2017/2018.  Tijdens de feestavond konden de leden en partners genieten van een goed verzorgd buffet. Daarna werd een foute avond aan elkaar gepraat door DJ Tonnie van Gerwen.
Foto vlnr: Ties Bergmans, Melissa Platenburg, Luca Derks, Maurice Platenburg, Jan Lemmers, Marcel van Hout, Mark van Tiel en Corné van Summeren.

NK persoonlijk 25m1pijl

Op zondag 17 juni 2018 schoot Mark van Tiel het NK 25 meter 1 pijl. Op basis van goede resultaten in de regiocompetitie mochten de beste schutters van Nederland strijden om de Nederlandse titel en kwalificatie voor de interlands tegen Belgie.
De wedstrijd van 2 series van 25 pijlen op een afstand van 25 meter werden geschoten op de winderige buitenbanen van Rozenjacht in Baarschot. Mark van Tiel werd gedeeld 12e bij de heren met een gelijk aantal rozen met nummer 13. Het groter aantal negens van Mark betekende een 12e plaats en kwalificatie voor de interlands.

Bedankt voor je stem!

Bedankt voor je stem!

Keizerschieten en huldiging

Rabo ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne

Paasschutterstoernooi

Kersttoernooi Concordia

Video: 150 jaar Concordia

Finale Run-Archery Cup

Wie zijn wij?

MAAK KENNIS MET DE OUDSTE SPORTVERENIGING VAN ZEELAND

familiedag? bedrijfsuitje?

ARRANGEMENTEN MET SCHIETEN, SPELLETJES, ETEN EN DRINKEN

12 avonden proefschieten voor € 10

IS DE HANDBOOGSPORT IETS VOOR JOU?

© Copyright 2017 - Concordia Zeeland Handboogsport
X