1e editie Bisdom bingo

Het Concordia clubgebouw is nog steeds gesloten vanwege Corona, waardoor de leden elkaar online ontmoeten. Na de succevolle 1e editie van de online Concordia clubquiz was donderdag 8 april de primeur van de 1e Bisdom bingo. Via een livestream op Youtube konden de leden met de bingokaart op schoot en een glas miswijn, flesje abdijbier of een plat wijwatertje onderuitgezakt genieten.

De bingo werd verzorgd door de vrolijke Maastrichtse pater Henricus, de balletjes vakkundig gedraaid door kapelaantje van Keppelen en dat alles onder toezicht van de streng maar rechtvaardige kardinaal van Tienen.

Het waren Jan, Marc, Marion en John die mooie prijzen wonnen, beschikbaar gesteld door de Zeelandse ondernemers vd Burgt, Kijk en de Korenbloem. Voor de volle kaart was zelfs een valse bingo waarna we blij verrast werden door een geweldige serenade van Jos. Uiteindelijk was het Ad die ervandoor ging met de hoofdprijs en Jan met de sportiviteitsprijs.

Hulde voor pater Henricus, kapelaantje van Keppelen en kardinaal van Tienen voor het verzorgen van een erg leuke bingo avond.