Koninklijke erepenning voor Concordia

Op zaterdag 4 november 2017 organiseerde handboogsportvereniging Concordia Zeeland een receptie ter ere van het 150-jarig bestaan van de club.

De accommodatie zat helemaal vol met belangstellenden. Mooie woorden werden gesproken door burgemeester Bakermans die de vereniging prees om wat we met alle leden voor elkaar hebben gekregen. Een grote verrassing was het uitreiken van de Koninklijke erepenning. Iets waar Concordia erg trots op is.

Tijdens de receptie werd het jubileumboek gepresenteerd met de 150-jarige geschiedenis van Concordia. Muziekvereniging Zeelandia speelde een serenade en er was een woordje van de afgevaardigde van de Nederlandse handboogbond. Als laatste nam voorzitter Geert-Jan Verstegen het woord en werd de tentoonstelling met een daverend openingsschot geopend.

De tentoonstelling laat de rijke geschiedenis zien van Concordia en de handboogsport met veel foto’s, films, bogen en andere materialen. Op zondag 5 en 12 november was de tentoonstelling voor iedereen te bezichtigen. Maar liefst 225 belangstellenden namen een kijkje en hadden lovende woorden over het getoonde.

Bedankt voor je stem!

Bedankt voor je stem!

Keizerschieten en huldiging

Rabo ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne

Paasschutterstoernooi

Kersttoernooi Concordia

Video: 150 jaar Concordia

Finale Run-Archery Cup

Wie zijn wij?

MAAK KENNIS MET DE OUDSTE SPORTVERENIGING VAN ZEELAND

familiedag? bedrijfsuitje?

ARRANGEMENTEN MET SCHIETEN, SPELLETJES, ETEN EN DRINKEN

12 avonden proefschieten voor € 10

IS DE HANDBOOGSPORT IETS VOOR JOU?

© Copyright 2017 - Concordia Zeeland Handboogsport
X